Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A maradék - holnap Playing The Angel The 12'' Box megjelenés!

2022. november 10. - Szigi.
A holnap megjelenő Playing The Angel - The 12'' Singles vinyl válogatásnak momentán nem tudom megmutatni a dalait, mivel a kiadvány közeledtével annak minden egyes darabja lekerült a videómegosztókról. De holnap fent lesz persze mindegyik :) majd akkor bekommentelem ide mindhármat :) Itt fog szerepelni a LILIAN (ROBAG WRUHME'S SLOMOSCHEN KIKKER REMIX), amely egy gyanúsan magyaros nevű (elvileg német), Magyarországon gyakran fellépő DJ Gabor Schablitzki, azaz Robag Wruhme műve, egy visszafogottan lépegető, némiképp a Precious Michael Mayer-féle akusztikus-ambientes verziójára emlékeztető alkotás; az A PAIN THAT I'M USED TO (GOLDFRAPP REMIX), ami a Halo-remixhez hasonlóan egy lassú, álomvilágba repítő átdolgozás, a végén a jelzés kedvéért azért néhány dobhanggal és a dal jellegzetes "ítéletnapi harsonájával"; valamint az A PAIN THAT I'M USED TO (TELEX REMIX), ahol a belga veterán szintipopcsapat, a Telex tiszteletben tartott az eredeti dalt, és egy finoman "kotyogós" változatot készítettek a szélsőséges, dühös eredeti alkotásból.
 
Holnap tehát Playing The Angel vinyl box megjelenét,. egyelőre pedig akkor ráhangolódásként a holnapi kiadványra itt a Playing The Angel dokumentumfilmje 2005-ből:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5117966256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása