Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"Dave Gahan némi ipari hangulatot csempészik a The Raveonettes Chains című dalába" - a The Rolling Stones cikke.

2023. január 28. - Szigi.

"Dave Gahan némi ipari hangulatot csempészik a The Raveonettes Chains című dalába" - a The Rolling Stones cikke.

Sune Rose Wagner, a The Raveonettes énekes-gitárosa: "Az emberek a sikert mindig az albumeladásokban, listás helyezésekben mérik, de számomra a siker mindig arról szólt, hogy NAGYOT álmodj, higgy magadban és abban, amit csinálsz és amit képviselsz. és mindig állj ki mellette. Az, hogy Dave feldolgozza az egyik dalunkat, számomra siker! Ez megtiszteltetés, és megmutatja, hogy gyerekként álmodozni jó és kreatív dolog, még akkor is, ha az emberek introvertáltnak neveznek, vagy ADHD-t diagnosztizálnak nálad, vagy bármit, a fenébe is! ÁLMODJ NAGYOT!"

Dave a Memento Moriról stúdiómunkálatairól, és Andy haláláról: "Az összes dalt megírta martin Fletch halála előtt, de amikor ilyesmi esemény történik az életedben, a dalok megváltoznak. Más formát öltenek, és más jelentésük van, amikor énekled őket. Azt hiszem, amikor néhány vokált énekeltem, mindenféle dolgokon gondolkodtam, de az biztos, hogy Fletch elég sokszor felbukkant a fejemben".

Itt a Rolling Stone magazin cikke.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1818035876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása