Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Így indult a Delta Machine-korszak: Angel!

2023. február 18. - Szigi.
A sok új esemény és a régi klasszikus lemezek jubileuma mellett nem feledkezünk meg az utolsó évek terméséről sem. Idén 10 éve jelent meg a DELTA MACHINE című nagylemez, amelyről - és a Delta Machine Tour eseményeiről - idén többször meg fogok emlékezni.
 
Az egész korszak ezzel a dallal indult. Ekkor már tudtuk, hogy harmadszor is Ben Hillier lett a producer (noha Dave sietett kijelenteni, hogy ez egy trilógia záróalbuma lesz; és valóban, Hillier azóta nem dolgozik a DMmel), és az előzetes hírek "bluesosabb", "koszosabb" lemezt ígértek a Sounds Of The Universe-nél. A 2012 októberében, a párizsi sajtótájékoztató előtt minden különösebb előzmény és magyarázat nélkül bemutatott ANGEL című dal tulajdonképpen már teljes fegyverzetében mutatta a Delta Machine-időszakot (noha ezen a sajtótájékoztatón még nem hangzott el az új lemez és az új turné címe): megvolt a betűtípus is (Dave telefonon mutatja), és a hangzás és az erősen digitális, "kütyüközpontú" beállítások is jól mutatták a korszak leendő hangzását.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5218049532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása