Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

God Lives Underwater - Fly On The Windscreen

2023. augusztus 04. - Szigi.
"Jeff Turzo [God Lives Underwater]: Amikor én és a partnerem, David először talákoztunk, akkor mindössze 15 évesek voltunk. Ekkor alapítottuk meg az együttesünket. A példaképünk pedig nem volt más, mint életünk egyetlen egy csapata: a Depeche Mode! Abban az időben ők voltak a mi Beatles-ünk... A zene amire buliztunk, a zene ami körbevett bennünket. A Beatles ma is nagyon jó zene. A lemezeik is nagyon jók, de nem voltunk ott a kezdetektől fogva! Nem úgy a Depeche Mode-nál! Ott már mi is ott voltunk, és végig követtük őket azon a fantasztikus uton, amit végigjártak. Ők a mi Beatles-ünk! Egyszerűen csodálatosak,... csodálatosak a dalok, csodálatosak a hangok... olyan alkotások ezek, amelyek senkihez és semmihez nem hasonlítanak; ők a Depeche Mode! És ők voltak azok, akik David-et és engem arra inspiráltak, hogy zenészek legyünk!" (az idézet a HDMFC honlapjáról származik).
 
A ma 25 éve megjelent FOR THE MASSES tribute album ötletadója az amerikai indusztriális rockot játszó God Lives Underwater formáció volt. Sajnos, az említett "partner", David Reilly már nem él, így a formáció sem létezik azóta. A Fly On The Windscreen feldolgozás kemény, groove-os alapokon nyugvó alkotás, ami nem sokat mutat a banda eredetileg igencsak kemény hangvételű dalainak hangzásából.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5318185151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása