Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Gusgus - Monument

2023. augusztus 04. - Szigi.
"Biggi Veira [Gus Gus]: Egy barátom mutatta meg nekem a Depeche Mode-ot. Szerelem volt, első hallásra. A Leave In Silence - longer, a Get The Balance Right - combination és a Love, In Itself - 3 voltak az első kedvenceim. Amikor felmerült a tribute album ötlete, nem volt kétséges a szereplésünk. Nem tudtam elképzelni magunkról, hogy egy Everything Counts vagy egy People Are People változatot készítenénk... legyen inkább a Monument! Ez a szám egy kissé háttérbe szorult még a második album keretein belül is, pedig tutira az egyik kedvenc DM számom! Ezzel hozzá is tudunk tenni valamit a Depeche Mode történethez!" (az idézet a HDMFC honlapjáról származik)
 
Az izlandi elektronikus banda, a Gusgus valóban az A Broken Frame egyik eldugott dalához készített átdolgozást, nem is rosszat: a korszak erős dobhangzását effektként használva, de az elektronikus alapokat megtartva dolgozták fel a Monument-et.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2618185189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása