Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éve jelent meg a The Singles 86-98!

2023. szeptember 28. - Szigi.
Ma 25 éve jelent meg a Depeche Mode dupla gyűjteményes albuma, a THE SINGLES 86-98! A kiadvány a The Singles 81-85 folytatásának tekinthető, ugyanis az 1986 és 1998 között megjelent kislemezeket gyűjti csokorba a Stripped-től az Only When I Lose Myself-ig. A két "véleményes" kislemez - az Angliában importként megjelenő Little 15 és a kronológiailag nem ide tartozó, de 1989-ban újra kiadott Everything Counts (live) - a kiadvány végén kap helyet. Mindegyik dal kislemezváltozatban jelenik meg. A The Singles 86-98 hosszú menetidejű kazettán, dupla CD-n és korlátozott számban kiadott 3 lemezes vinyl formátumban lát napvilágot.. A lemezen szereplő összes számot Martin Gore jegyzi, mint zeneszerző. A borítót és a belső képeket Intro készíti. A borító díjnyertes is lett egy évvel később, noha a digitális formátumú számozás ma már kissé anakronisztikusnak hat. A belső képek, és a tájban elhelyezkedő D, M, 8, 6, és 9 számjegyekkel ellátott táblák viszony lenyűgözőek máig!
 
Ez az egyik kedvenc válogatáslemezem, bármely zenekart figyelembe véve: lenyűgöző hallgatni, hogy jut el a zenekar a Stripped "alternatívságától" a szinte berobbanó A Question Of Time és a Music For The Masses slágerességén át a Violator precíz dalai után a Songs Of Faith And Devotion élőzenés, borongós hangulatához. Az említett kazetta A-oldala (a Stripped-től a Walking In My Shoes-ig) számomra minden idők legjobb "A-oldala".
 
Természetesen mindegyik dalt lehetetlen végigvenni a lemezről, de azért egy bizonyos elv alapján néhány dalról külön is megemlékezek. Addig is, itt egy playlist, a teljes The Singles 86-98 anyagával!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10018219163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása