Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A The Videos 86-98 intrója!

2023. szeptember 29. - Szigi.
A tegnap 25 éves The Singles 86-98 válogatáslemezhez 1998-ban VHS videókazetta is társult, THE VIDEOS 86-98 címmel (aztán megjelent később DVD-n is a kiadvány, de csak később). A kiadvány egy rövid 7 perces "introval" kezdődött, majd jöttek a klipek (ezúttal helyes kronológiai sorrendben, a Stripped-től az Only When I Lose Myself-ig), aztán jött egy újabb, hosszabb interjú. A klipek jelentős része Anton Corbijn munkája (soroljuk fel gyorsan a kivételeket: Stripped - Peter Care; A Question Of Lust és Little 15 - Martyn Atkins; Everything Counts Live - D.A. Pennebaker; Home - Steven Green, Only When I Lose Myself - Brian Griffin). A kiadvány legszomorúbb része, hogy a Magyarországon forgatott Condemnation klipje helyett a Devotional VHS-ről származó koncertváltozata szerepel itt - a "rendes" Condemnation csak a 4 évvel későbbi The Videos 86-98+ újrakiadott DVD-re került csak fel.
 
Nézzük meg ezt a bizonyos introt! Remek vágások, fiatalos együttestagok, feltűnően "jóltáplált" korszakát élő Dave: egy emlékezetes korszak lenyomata!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2718219211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása