Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

8 dal, 25 éve: negyedszázados a legendás MTV fellépés Kölnből!

2023. október 05. - Szigi.
Ma 25 éve Kölnben lépett fel a Depeche Mode. Erről a koncertről 8 számot nagyon jól ismerünk (főleg mi, akik az ezredforduló környékén a HDMFC-t látogattuk...), mert ebből készített az MTV kiváló minőségű felvételt. Állítólag szó volt arról, hogy a koncert másik részét is felveszik, hasonlóan jó minőségben, de ebből aztán nem lett semmi.
 
A képek azt hiszem, mindenképpen belénkégtek: a Painkiller alatt ahogy feljönneka színpadra, a (szerintem igencsak halovány) A Question Of Time alatt Dave pörgése, a Never Let Me Down Again karlengetésénél az operatőr felhívása a színpadra, az Enjoy The Silence frenetikus előadása és az összes többi emlékezetes esemény mélyen belénkéghetett 1998 után, hiszen a Devotional Tour és a One Night In Paris között nem volt más hivatalos koncertkiadványa a Depeche Mode-nak, így 1998 és 2002 között nem telhetett el HDMFC klubesemény ezek nélkül a dalok nélkül.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr318220369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása