Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Setlistváltozások és egy izgalmas új verzió!

2023. október 22. - Szigi.

Hajnalban nem hagyott aludni a nátha, így "szerencsére" azon melegében be tudtam számolni a turné dalcseréiről. A brooklyni Barclays Centerben két olyan dal esett ki, amelyre számítani lehetett (Sister Of Night, Wrong), és két olyan került be, ami fix cseredal volt a Global Spirit Touron is, így nagy meglepetést nem okozott a beválogatásuk: a Policy Of Truth és a Black Celebration debütált tehát a Memento Mori Touron. A Policy Of Truth a VOLT Fesztivál előtti koncerten volt utoljára 2018-ban (Isle Of Weight Festival), a Black Celebration pedig 2017 végén Torinoban csendült fel utoljára. A My Favourite Stranger a Speak To Me helyett már szinte nem is meglepetés; Martin pedig az utoljára a második mexikóvárosi estén elővezetett Home-Strangelove párossal készült.

Az igazi meglepetés a Black Celebration előadása, ugyanis ez egy teljesen új változat: hosszabb és már-már Cure-os vonóshangokkal tarkított (!) az eleje, majd a versszakok alatt egy érdekes új dobütem hallható, hogy a refrénre - megdöbbentő módon - az eredeti, utoljára 1990-ben hallható tempóra gyorsuljon fel az alkotás. Ez tehát NEM az Exciter Tour és a Delta Machine Tour (és a Global Spirit Tour) álmatag, felére lassított verziója, hanem egy nagyon izgalmas új verzió!

Brooklyn, setlist:

Speak To Me (intro)
My Cosmos Is Mine
Wagging Tongue
Walking In My Shoes
It's No Good
Policy Of Truth
In Your Room
Everything Counts
Precious
My Favourite Stranger
Home
Strangelove
Ghosts Again
I Feel You
A Pain That I'm Used To
World In My Eyes
Black Celebration
Stripped
John The Revelator
Enjoy The Silence

Waiting For The Night
Just Can't Get Enough
Never Let Me Down Again
Personal Jesus

Policy Of Truth:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3418240209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása