Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy váratlanul kiváló remix

2023. október 27. - Szigi.
A következő remix a ma 20 éves Bottle Living/Hold On kiadványról a BOTTLE LIVING (MACHINE HEAD LYRIC MIX). Természetesen nem a metálbanda Machine Head-ről van szó, hanem az emögé az alterego mögé bújt Jason Bentley-ről, aki Kaliforniában számított közepesen nagy névnek ebben az időszakban zenei és filmes körökben. A remix. A remixe fontosabb, mint hogy ki ő, és ez az egyik legkellemesebb meglepetés a kiadványon: néha mintha a Rush valamelyik remixe indulna el, de az üstdobszerű basszusok és az egész remix hangulata és kellemes középtempója azt az érzetet kelti az emberben, hogy ez a csávó érzi a Depeche Mode-ot!
 
Persze ez a mix sincs fent normálisan a videómegosztókon, csak így egyben a 4 évvel későbbi Saw Something Skreamix-szel. Az első 6 percről beszéltem a fentiekben:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4218241333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása