Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éve volt a KROQ Almost Acoustic Christmas fellépés!

2023. december 12. - Szigi.
Ma 25 éve egy különleges fellépésen vett részt a Depeche Mode. A KROQ rádió Almost Acoustic Christmas fellépésére Los Angelesben rövidített dalmenettel és néhány alkusztikusan előadott dallal készült a zenekar. A Sister Of Night és az A Question Of Lust lecsupaszított előadása mellett eljátszották az Enjoy The Silence "csendesülős" változatát is. Az este meglepetése az volt, hogy a koncertet záró Never Let Me Down Again-t Dave duettben énekelte Billy Corgan-nel a Smashing Pumpkinsból. Billy gitározott is a dalban. Emlékezhetünk rá, hogy a Smasphing Pumkins már 1994-ben feldolgozta a Depeche Mode 1987-es slágerét, sőt, ez a verzió rá is került az 1998-as For The Masses albumra.
 
Erről a fellépésről nem készült mindenki számára hozzáférhető videófelvétel; a hivatalos oldal mindössze "snippet"-eket tett közzé. Ezek következnek most, de még néhány poszt erejéig foglalkozunk a KROQ Almost Acoustic Christmas fellépéssel!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5818277865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása