Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

De most akkor mikor volt vihar?

2024. március 13. - Szigi.
Volt egy rövid zápor a legendás pasadenai "101" koncert elején. A DM foklór úgy tartja, hogy ez a Blasphemous Rumours alatt történt, de közben egyre valószínűbb, hogy a Sacred és a Something To Do alatt esett az eső, és pont a Blasphemous Rumours-ra állt el. Az „I can’t stand another drink” rész után a hatalmas ováció azért volt, mert éppen egy hatalmas villám csapott le a közelben, jókora mennydörgéssel kísérve (ez nem hallatszik bele az élő felvételbe, de a közönség felhördülése igen)
És ha már itt tartunk, természetesen a 101-nek voltak utómunkálatai, főleg Dave vokálját illetően. Létezik egy rossz minőségű közönségfelvétel a buliról, ami csak a The Things You Said-ig van meg, de ott is hallatszik, hogy Dave néha hamiskás.
Alan később a Recoil Q+A-n így nyilatkozott erről: „Fogalmazzunk úgy, hogy kétlem, hogy a popzene történetében valaha is volt olyan élő album, amit itt-ott ne piszkáltak volna meg.”
 
Itt a Sacred felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4718350371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása