Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

16 éve hirdeti a Depeche Mode a Szabad Szerelmet!

2017. november 05. - Szigi.
Dave: "Nagyon élveztem felénekelni. Imádom azt a dalt. Amikor először játszotta le nekem Martin a demót, akkor még nagyon kezdetleges állapotban volt. De már akkor is éreztem, hogy valahol a mélyén, elrejtve ott van egy nagyszerű melódia. Talán ez egyik legszebb popmelódia, amelyet Martin az utóbbi időben írt. Akár az 'Enjoy The Silence'-hez is hasonlíthatnám. Nagyon jó a dallamvonala, megkapó a szövege és élvezetes énekelni." (a fordítás a HDMFC weboldalról származik)
 
Dave: "Ez a legjobb dalunk, amit valaha énekeltem, legalábbis a Condemnation óta".
 
Boldog 16. születésnapot, FREELOVE! Egy különleges verziót veszünk ma elő: talán már el is felejtettük, hogy ezt a dalt néhányszor Martin és Peter Gordeno is előadta, a Tour Of The Universe néhány európai koncertjén. Jöjjön most az oberhauseni koncertről a Freelove!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8513181596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása