Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Lelkes nyilatkozatok a One Night In Paris-ról, valamint a Surrender

2022. június 03. - Szigi.
Az Anton Corbijn által rendezett One Night In Paris sajtóanyagában a zenekar tagjai lelkesek voltak a kiadvánnyal kapcsolatban. A HDMFC fordítása következik:
 
""Talán a Bercy ez egyik legjobb aréna a világon" - kezdi Fletcher. "Nagyon, de nagyon sokszor játszottunk már ott... Olyan sokszor, hogy tulajdonképpen Párizsban az az aréna a második otthonunk." A közönség sorai között pedig bizony nem meglepőek a külföldi Depeche Mode rajongók sem... "A világ minden tájáról érkeznek hozzánk rajongók, csakhogy láthassanak egyetlen koncertet Párizsban!"
 
Gahan a következő módon magyarázza a meglehetősen változatosra sikeredett koncertdalmenetet: "Egyszerűen nem lettünk volna képesek újra kiállni és ismételten megünnepelni a múltunkat. Valami új dolgot szerettünk volna nyújtani. Igazán nem sok, 20 éves múlttal rendelkező együttes mondhatja el magáról, hogy még mindig tud valami újat alkotni."
 
Fletch a következőkben erősíti meg az előbbi gondolatot: "Mint együttes, nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a mai dalainkkal együtt játszhatjuk azokat a dalokat is, amelyeket 20 évvel ezelőtt játszottunk. Hatalmas megtiszteltetés számunkra az, hogy a koncerteken kiegészítik egymást napjaink slágerei és a klasszikus Depeche Mode számok."
 
"A koncerteket nézve" - mondja Gahan, "ezeket a fellépéseket élveztem a legjobban - a többi turnéhoz viszonyítva is. Úgy gondolom, ezek voltak a legjobb koncertek, amelyeket valaha játszottunk. A színpadon felvonultatott zenészeket tekintve pedig úgy érzem, velük közösen sikerült egy vadonat új hangulatot varázsolni mind a régi dalokba, mind pedig az 'Exciter' album számaiba. Szinte lebegtem a színpadon." Az élő prezentálás spontanaitását erősíti, miszerint Gahan állítja, a 'Condemnation' például az utolsó pillanatban került be a párizsi koncertrepertóárba. " Azon az estén próbáltuk be a számot... Azt hiszem, a 'Condemnation' előadását visszanézve, tetten érhető az együttes érzikésége és sebezhetősége is." (a Condemnation már korábban is volt az Exciter Tour-on - a szerk.)
 
Fletcher a következőket fűzi hozzá: "Úgy hiszem, a show nyugodt hangulata mindennél fontosabb volt számunkra, mint együttes számára, hisz több mint 20 év köt már bennünket össze. Állandóan keressük a kihívásokat és közben minduntalan kihívások elé állítjuk a közönséget is. Az eredmény pedig nem maradhat el."
 
Következzék most egy intim pillanat: Martin az öltözőszobában a Surrender-t énekli, miközben sminkeli magát. Ez a DVD-n a rejtett videók között volt megtalálható.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6117847551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása