Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

14 éve jelent meg a Remixes 81-04 kiadvány! A DM webmesterének mixével emlékezünk

2018. október 24. - Szigi.
14 éve volt egy kis válság a Depeche Mode-on belül: Dave éppen nem volt biztos abban, hogy együtt akar-e még dolgozni a zenekarral (illetve Martin sem volt biztos abban, hogy a néhány szerencsétlenebb nyilatkozatot elejtő Dave-vel szeretne még együttműködni a jövőben). Ezt a vészterhes időszakot - amely szerencsére csak múló rosszullétnek bizonyult a Depeche Mode történelmében - az együttes egy háromlemezes remixkiadvánnyal vészelte át, ami pont a mai napon jelent meg 2004-ben. A REMIXES 81-04 címet viselő kiadvány már a kétezres évek második felének kiadványbőségét vetítette elő: egylemezes, kétlemezes és háromlemezes formátumban is megjelent, volt külön letölthető remixcsomag hozzá, valamint a beharangozóként megjelent Enjoy The Silence '04 kislemez is számtalan exkluzív átdolgozást tartalmazott. Visszatekintve a mixek kiválogatói biztosra mentek, hiszen majdhogynem csupa nagy név szerepel a remixek készítői között: Underworld, az Air, a Portishead (Johnny Dollar), a Renegade Soundwave, a Meat Beat Manifesto (Jack Dangers), a Cypress Hill (DJ Muggs), DJ Shadow, Dave Clarke, a The Beloved (John Marsh), a Beatmasters, a Kruder+Dorfmeister, Alan Moulder, vagy éppen Adrian Sherwood (aki két újragondolással is szerepel a lemezen).
 
Nézzük most meg a Mercy In You remek átiratát, BRAT, azaz Daniel Barrassi munkáját, aki ebben az időszakban már néhány félig-meddig hivatalos remixszel (pl. Dream On) "bejelentkezett" a Depeche Mode hivatalos remixkészítői közé!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1114319025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása