Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Célegyenesben a Music For The Masses 12 Singles Box!

2019. május 28. - Szigi.
Alan Wilder: "A 'Little 15' egy elég nehéz dalnak bizonyult. Utolsónak hagytuk, mert nem tudtunk mihez kezdeni vele. Megvolt a dal, viszont egyszerűen nehéz volt eldönteni, mit is kezdjünk vele. Emlékszem, akkoriban láttam Peter Greenaway: 'ZOO-ban' filmjét. A film zenéjét Michael Nyman szerezte. Volt egy pont a próbálkozásaink során, amikor felmerült bennem: "Miért nem próbáljuk ki a Nyman-féle ZOO megoldást?" Onnantól kezdve, könnyű volt minden, pillanatok alatt a helyére került a dolog. A dal egy amolyan viccesen hipnotikus hangsorral, szekvenciával indít, amihez aztán hozzájön a többi rész is."
 
Martin Gore: "Az egyetlen francia kislemez. Meggyőzött bennünket a francia lemezkiadó, hogy ez egy jó kislemez lesz Franciaországban mert minden benne van, ami a franciáknak kell ahhoz, hogy sláger legyen. Mi csak néztünk rájuk és azt mondtuk: "Ti őrültek vagytok, ez a szám nemhogy nem sláger, hanem még nem is kislemezes szám!" De amilyen bolondok ültek akkoriban a francia Mute élén, és amennyire jóban voltuk velük... hát hagytuk kiadni. És mekkora sláger lett belőle?! Hát semekkora! És eladták-e mint egy jó kislemezt?! Hát nem!" (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik)
 
A Music For The Masses - The 12 Singles Box utolsó vinyljének a A-oldalán a LITTLE 15 albumverziója található! A Martyn Atkins által készített videóval idézzük fel az alkotást, ami különös módon elég jól illeszkedik a korszak Anton Corbijn klipjei közé.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3214843388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása