Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Sister Of Night albumverzióban és földindulás a setlistben - 10 éve Mannheimben járt a Depeche Mode

2019. november 07. - Szigi.
A mannheimi koncerten 10 éve egy újabb Martin különlegesség került be a setlistbe, ez pedig a SISTER OF NIGHT volt. Ahogy a Dressed In Black, ez is a 2001-es Exciter Tour után került be újra az eljátszandó dalok közé. Az előadásmód azonban igencsak meglepő volt, ugyanis a Sister Of Night - az 1998-as és a 2001-es koncertekkel ellentétben - ezúttal albumverzióban került előadásra, sőt, a dal végét kicsit meg is variálták, visszatér a középső "zúzós" rész. Nagy kár, hogy ez az érdekes verzió aztán hamar feledésbe merült, sőt, a turné ezen szakaszáról még Live Here Now felvételek sem állnak rendelkezésünkre - szerencsére a Tour Of The Universe DVD extrái között megtaláljuk ezt a verziót is.
 
A koncert különlegessége az volt még, hogy innentől próbáltak helyet csinálni a setlistben a World In My Eyes-nak, ami aztán a Depeche Mode-tól szokatlan mozgásokat okozott a dallistában. Ezen a koncertek negyedikként játszották el a dalt, majd innentől a Precious után csendült fel a Violator klasszikusa. Mivel ezáltal túl sok dal volt a Martin blokk előtt, innentől a torinoi koncertig (leszámítva a barcelonai második fellépést) az It's No Good hátrakerült a setlistben a Policy Of Truth utánra. Aztán Torinótól kezdve a World In My Eyes beteljesítette a jóslatát: annyira közeledett már a setlistben a Fly On The Windscreen-re, amíg végül - mint egy sakkjátszmában - ki is ütötte a setlistből a Black Celebration klasszikusát. Az It's No Good pedig újra visszakerülhetett a setlist első felébe...
 
A turnéblog ezúttal nem próbál meg lelkes lenni:
 
"Az SAP Aréna furcsa teteje egy intergalaktikus űrhajóra emlékeztetett engem... már ha ilyen dolog létezik egyáltalán. A belső rész viszont teljesen más koncepcióval készült. 2005-ben építették és az egyik legnagyobb fedett helyszín lett Európában... ami koncertek mellett kongresszusi üléseknek, hokimeccseknek és kézilabda-mérkőzéseknek is otthont adott. Igen - kézilabda! Na ez már valami!
 
A backstage-ben izgatottan néztük - oké, a "mi" alatt azt értem, hogy Martin nézte - az Arsenal meccset a TV-ben. Szerencsére újra nyertek, szóval a hangulat remek volt!"
 
Következzék tehát az Ultra gyönyörű balladája, ráncfelvarrt albumverzióban, Martin előadásában!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6715284394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása