Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

35 éves a banda által legutáltabb Depeche Mode dal!

2020. szeptember 16. - Szigi.
Martin: "Talán a legrosszabb szám, amit valaha kiadtunk" (...) "Egyszerűen nem volt egy tisztességes dalunk, amit rátehettünk volna a válogatásalbumra – erre felvettük az It’s Called a Heartot, amit az összes megjelentetett számunk közül a legkevésbé szeretek."
 
Alan: "Minden erőmmel küzdöttem a kiadása ellen, mindhiába... …az It’s Called a Heartnak pedig semmi keresnivalója sem volt (a válogatáslemezen)" (...) "Emlékszem, hogy kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, mert úgy éreztem, ez a dal visszalépés a korábbiakhoz képest. Túl könnyed és közhelyes volt. Írt ennél sokkal jobb dalokat is, mint pl. a B-oldalra került, ütősen szóló Fly on the Windscreent. Megpróbáltam elérni, hogy a két dal cseréljen „oldalt” egymással, de a szöveg első szava a „halál”. Neil Ferris azt mondta: „Felejtsd el!” Egyszerűen leszavaztak. Nem nagyon örültem neki, s emiatt sokáig ment is a „haragszom rátok”…
 
Neil Ferris: "Alannel sokszor vitába keveredtünk ilyesmiken. Azon a véleményen volt, hogy a banda helytelenül cselekszik. Akkorra már teljes értékű tag volt, és nem rejtette véka alá a véleményét."
 
Martyn Atkins: "Azt hiszem, hogy a fiúk nem sokat foglalkoztak a koronggal, mert úgy gondolták, ezt csak egy slágergyűjtemény, és… Martinnak is máson jártak a gondolatai. Tudta, hogy hamarosan már az új lemezen fognak dolgozni, ehhez pedig egy kicsit „ahogy esik, úgy puffan” alapon álltak hozzá." 
Martin: „Kérdezzétek meg Peter Care-től, hogy a fenébe tudta összehozni a „valami, amit szívnek hívnak” sorokat a fejünk felett pörgetett, zsinórra erősített kamerákkal, a búzatáblában való mászkálással és a pólóviseléssel. Én az életben nem leszek képes erre magyarázatot adni…de ha végignézed a klipet, önmagától felmerül a kérdés: Hé, ez meg mi a fenéről szól, ember?” (az idézetek a Freestate.hu weboldaláról származnak).
 
Boldog 35. születésnapot, IT'S CALLED A HEART! :) A mai nap ennek a kiadványnak a jegyében fog telni! Öveket becsatolni! :)
 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9416202700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása