Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan Wilder is felbukkant tegnap - az In Chains remixéről mesélt

2020. november 18. - Szigi.
Tegnap nemcsak Martin, hanem Alan Wilder is felbukkant az interneten: a Shunt elnevezésű Facebook csoportban egy felvetésre mesélt az In Chains-hez készített remixéről.
 
"A remixet egy barátom otthonában raktam össze, Franciaországban, Languedoc régióban. Britt és én 2 hetet nyaraltunk ott, de pont akkor keresett meg a DM (rövid határidővel), tehát az egész nyaralásunk alatt a mixen dolgoztam, a Macbookom és egy hordozható kis hangszóró segítségével. Valóban megkaptam néhány daluk hangsávjait, és az In Chains elkészítése mellett döntöttem, de felhasználtam benne a többi listán lévő dal elemeit is, hogy jobban kijöjjön a "Módos" minőség. Egy újabb hetet töltöttem a mixeléssel és a befejezéssel a saját stúdiómban. Lejátszottam a végleges verziót Martinnak, amikor találkoztunk a Recoil Tour amerikai szakaszán, és azt mondta, hogy imádta (azt gondolom, hogy őszinte volt � ). Mások véleményét nem ismerem a mixről.
 
A Black Celebration-re és az I Am You-re emlékszem még az átküldött dalok közül. A többi már kicsit homályos - 5 dal lehetett talán. A Black Celebration-t leszámítva a többi biztos, hogy 1995 utáni volt. Azért választottam őket, mivel arra gondoltam, hogy talán érdekesebb lenne számukra, ha ilyen dalokon dolgoznék."
 
Hallgassuk meg a mixet, miről is beszél Alan :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7716289906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása