Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Turné eleji hangulat 20 éve St. Paulban

2021. június 19. - Szigi.
Néha a turnék kezdete döcögős! Főleg, ha a menetelés az Egyesült Államokban kezdődik... 20 éve St. Paul-ban lépett fel a Depeche Mode. Nichelle turnéblogja a DM Live Wikiről (ahonnan letölthető a koncert):
 
"Oké, a felhők felett vagyunk a gépen. A tegnap esti koncert elfogadható volt, de a közönség nem volt a legjobb. Nem voltak olyan hangosak és lelkesek, mint a legutóbbi két kanadai koncerten. A város sem volt a legérdekesebb - nem sértésként szánom azoknak, akik ott élnek, de nem sok mindent lehetett csinálni. Tudjátok: hányszor is lehet körbejárni egy 3 háztömbnyi területet? Úgy hallottam, hogy a jobb részek kb. 20 percre vannak, de mi nem jutottunk el oda. Azt hiszem, ott van Amerika második legnagyobb bevásárlóközpontja is - ez vajon igaz?"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8316597764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása