Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Némi zökkenővel folytatódik az Exciter 12'' Singles Box bemutatása

2022. május 18. - Szigi.
Némi zökkenővel tudom csak folytatni a június 10.-én megjelenő Exciter 12'' Singles Box bemutatását. A Youtube-on ugyanis elérhetetlenek lettek a korszak azon mixei, amelyek nem szerepelnek a Spotify-on és egyéb streaming szolgáltatókon. Az említett streamingeken pedig a Dream On-ig fent van az összes mix (hiszen a DMBX1-DMBX6 sorozat elérhető, és az pont a Dream On-ig tartott), és a Fragile Tension-től elkezdve szintén fent van minden kislemez. A mostoha időszak pont az I Feel Loved és a Peace kislemez közti időszak, amelyről csak különböző nem hivatalos "deluxe változatokon", illetve a különféle remixlemezeken elérhető tartalmak maradhattak fent a Youtube-on.
 
Így például nem tudom megmutatni a Youtube-on az Exciter 12'' Singles Box negyedik lemezének (az I Feel Loved második korongjának) a mixei közül az I FEEL LOVED (UMEK REMIX)-et, ami egy, az eredetivel szinte semmi rokonságot nem mutató verzió; az I FEEL LOVED (THOMAS BRINKMANN REMIX)-et, ami egy újabb "Martin DJ szett-szökevény" enyhén acides, lüktető változata, bár a mix végén a tempó is kezd szétcsúszni; az I FEEL LOVED (EXTENDED INSTRUMENTAL)-t, ami a stúdiómágus Dave McCracken meglepetések nélküli, minden részletet duplájára növelő hosszú változata, és az I FEEL LOVED (DESERT AFTER HOURS DUB)-ot, ahol a Desert nevű liverpooli house duó kissé lazít az eredeti változat döngetésén; álmosabb, lazább, kávéházasabb hangulatával jól ellensúlyozza a négynegyedes alapot. (A más kiadványokon megtalálható I Feel Loved mixek - ahogy említettem - elérhetőek a Youtube-on, tehát pl. az I Feel Loved (Chamber's Mix) megtalálható, mivel az szerepel a Remixes 81-04-en).
 
Szerencsére van egy kitűnő oldal, ahol streamingelhetőek ezek a mixek is, szóval valójában mégis meg lehet hallgatni ezeket a mixeket, amelyek talán visszahoznak valamit a 21 évvel ezelőtti nyárból ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5317834339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása