Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Néhány Freelove remix is elérhetetetlen most valamiért

2022. május 25. - Szigi.
Ahogy az I Feel Loved kislemeznél említettem, némiképp döcögősen tud csak folytatódni a június 10.-én megjelenő Exciter The 12'' Singles Box bemutatása. A Youtube-ról - és az összes videómegosztóról - eltűntek ugyanis azok a mixek, amelyek nem szerepelnek amúgy sem streaming-szolgáltatókon. Illetve ez igaz volt az I Feel Loved-nál, a Freelove-nál viszont nemcsak a Remixes 81-04-en szereplő DJ Muggs remix található meg mégis valamiért a legnépszerűbb videómegosztón, hanem még néhány más is - a következetesség sosem volt a DM managementjének és/vagy a kiadójának az erőssége.
 
Szerencsére van nekünk egy remek oldalunk, ahol azért streamelve meghallgathatjuk a máshol nem hozzáférhető felvételeket. Mindjárt itt van a vinyl box hatodik lemezét nyitó FREELOVE (CONSOLE MIX), ami az akkortájt népszerű elektronikus csapat álmos, kissé beteges, azaz nagyon is "Exciteres" remixe. Aztán ugyanezen a lemezen a B-oldalt nyitó FREELOVE (BERTRAND BURGALAT REMIX), ami a francia zeneszerző az Easy Tiger remixénél kevésbé emlékezetesebb munkája, noha a kétharmadánál megérkező kellemes, erős basszusokkal megtámogatott, a korszak jellemző "lounge-os" hangulatát hűen visszaadó ritmus sokat javít rajta. És végül itt van a külön erre a válogatásra összerakott hetedik lemez, a Freelove második vinyljén a FREELOVE (JOSH WINK VOCAL INTERPRETION), ahol az amerikai DJ szupersztár leckét ad a hallgatónak a monoton, ám nagyon sodró Philadelphia-soundból.
 
A többi mixet pedig majd mutatom külön megjegyzésben :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6417839669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása