Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy édeskés mix az elejére: elkezdem bemutatni a Wagging Tongue remixcsomagot

2023. július 07. - Szigi.
Újkori szokás szerint tehát teljesen a "semmiből" megjelent a Depeche Mode új remixcsomagja, a WAGGING TONGUE című dalból. Digitális kiadványról van szó, tehát a streaming szolgáltatókon (Youtube, Spotify, Apple Music, Tidal, stb.) férhető hozzá a kiadvány.
Az első remix szinte nem is remix, hanem mintha egy "feldolgozás" lenne: általában az ilyesmi nyugis mixeket a remixválogatások vége felé szokták elhelyezni. Talán nem is véletlen az elnevezés: a WAGGING TONGUE (REMIX FEATURING KID MOXIE) talán egy remix a zenekar részéről és a a görög származású, Los Angelesben élő Elena Charbila (zenésznevén Kid Moxie) csak szinte "duettet" énekel Dave-vel és Martinnal. Popos édesség, szaxofonok, kissé nyolcvanas évek hangulat jellemzi ezt a verziót, soha rosszabb kezdést!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4818161804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása