Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Walking In My Shoes, 1998

2023. április 27. - Szigi.
A Walking In My Shoes természetesen a The Singles Touron is helyet kapott a setlistben, a szokásos helyen, a koncert kb. egyharmadánál. Ennek a verziónak a kezdése eltér a Devotional-változattól, a "kopogó" nyitány nincs meg, egyből a basszusmenettel indul - ezt leszámítva a Devotional-verziót halljuk. Ez az első dobbal kísért változata a dalnak - Christian fegyelmezett dobjátéka csak a dal végén "őrül meg". Anton Corbijn egy ötletes háttérvetítést készített ezen verzióhoz. A HDMFC oldaláról idézem Anton Corbijn-t, akit Michaela Olexova interjúvolt meg:
 
"Az alapötlet az volt, hogy az emberek életében vannak döntési pillanatok. A döntéseket pedig rendszerint valamilyen olyan külső erő is befolyásolja, amely hatással van az életükre. Egy eszménykép, vagy valami. Példának okáért ott vannak tinédzser korunk bálványai, akik befolyásolhatják életünk alakulását. Tizenévesen mindannyian Gary Glitterek vagy David Bowiek akartunk lenni... ezt mutatja meg nekünk az együttes. Eszményképeink felvonulása egy kifutón zajlik, így már-már show jelleget ölt az egész. Azt hiszem Fletch, mint Elvis egyszerűen kiváló! Szerepel a filmen ezeken kívül néhány igen triviális és néhány igen fontos tárgy vagy jelkép. Dolgok, amelyek egy-egy döntést képviselnek - egy kés, egy villa, egy esküvői ruha, egy katonai sapka és egyebek."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2918110934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása