Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Megfázás, rajongás - Stockholm, 1998

2023. szeptember 13. - Szigi.
Megszakítva a Condemnation kislemezt felidéző sorozatunkat - holnap úgyis jönnek a dal koncertváltozatai - emlékezzünk most egy ma 25 éves koncertről, a The Singles Tour ugyanis 1998-ban ezen a napon Stockholmban járt. (egyébként a Condemnation volt azon a koncerten is). Erről van egy teljes audio felvétel (lásd kommentek), de van egy videó is, ahol furcsa, "fordított" sorrendben hallható a koncert első 3 dala (Policy Of Truth, World In My Eyes, A Question Of Time), és előtte egy interjú is belefért.
 
És persze a turnénapló aranykora, a korai The Singles Tour!
 
Jez Webb: "A (meglepő módon) a város szélén található óriási fehér stadion ma este vendégül lát minket. Ez a lenyűgöző épület zsúfolásig megtelt, szóval egy újabb teltházas show vette kezdetét. Sajnos a megfázás, amely végigjárta a turnébuli személyzetét, végül Dave-et is magával ragadja. Persze húsz éve a szakmában, szóval egy kis megfázás nem állítótta meg, és végigküzdötte magát a koncert dalain. Anton Corbijn úr is megjelent, hogy készítsen néhány élő felvételt. Biztos vagyok benne, hogy újra felbukkan majd... legalább addigis gyakorolja a fókuszálást."
 
Jody Hardy: "Bocsánat a késedelmes stockholmi bejegyzésért, csak az volt, hogy három egymást követő napot utaztunk és koncerteztünk, aminek a végén Emma B születésnapján voltam (ő egy szupermodell - amúgy kedves ember), majd a kora reggeli órákban kb. összeestem. Mindezek után azonban el kell mondani, hogy a stockholmi rajongók voltak a legjobbak eddig a turnén, a rajongásuk hihetetlen volt, A támogatásuk rendkívül jól esett, mivel ezen a turnén először fordult elő, hogy a zenekar három koncertet adott egymás utáni napon"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7618211229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása