Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode hazatért - 25 éves a Wembley duplázás

2023. szeptember 29. - Szigi.
25 éve a Depeche Mode hazatért; 5 év után Londonban, a Wembleyben adtak koncertet. A The Singles Tour angliai koncertjeire Dave meggyógyult, így innentől újra a teljes setlistet játszották.
 
A koncerten tiszteletét tette Stephen Hawking professzor is. A prof élvezte a bulit: ""Nagyszerű koncert volt, igazi energia volt bennük. Nem hiszem, hogy sokan számítottak volna arra, hogy ott leszek, de nagyon örülök, hogy elmentem, még akkor is, ha pont a hangszórók előtt ültem, és a következő 24 órában csengett a fülem".
 
A turnénapló-részletek is megemlékeztek a professzorról:
 
Jez Webb: "A zenekar hazatérése: két teltházas koncert és a "sztárok" széles skálája a közönség soraiban: Például Gary Lineker élvonalbeli focista, a Madness frontembere, Suggs és az Idő rövid története című könyv nagyra becsült szerzője, Prof. Stephen Hawking és családja - hogy csak néhányat említsünk! Az első koncert után a zenekar partyt rendezett a közeli barátoknak, a stábnak és néhány ismerős arcnak, akik a korábbi turnékon már dolgoztak a zenekarnak. A szórakoztatásról "Peter és Lee" gondoskodott. A duóval Martin énekelt, Peter pedig zongorakíséretet adott. Az este vége felé többen is felbátorodtak és néhányan a legjobbat, néhányan pedig a legrosszabbat adták ki magukból. Dave rögtönzött ének- és táncbetétje, a "Singing In The Rain", álló ovációt váltott ki.!"
 
Jody Hardy: "A Wembley nagyszerű volt (mindkét este), és sok híres ember eljött megnézni a zenekar előadását, köztük Stephen Hawking! Mindkét koncert teltházas volt, és a közönség minden dalt együtt énekelt. Dave nagyszerű formában volt és fantasztikusan szólt."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3318219375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása