Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A valaha volt legjobb Behind The Wheel

2024. március 13. - Szigi.
A 101 filmnek van egy-két rendkívül vicces és nagyon őszinte csúcspontja, mint például a Gahan és a turnémenedzser közötti beszélgetés a koncert előtt:
Dave Gahan: „Azt hiszem, nem kellene mondanom, hogy Pasadena. Ezen gondolkozom négy napja. Ez jár a fejemben.”
Alan Wilder: „Dave, nem engedem, hogy ez járjon a fejedben.”
Dave Gahan: „Azt kéne mondanom, hogy jó estét, mindenki, azt hiszem.”
Andy Franks: „Miért nem azt mondod: jó estét mindenkinek. Isten hozott a tömegeknek szóló koncerten.”
Dave Gahan: „Mit gondolsz, ki vagyok? Valami kibaszott Wordsworth?! Komolyan, mit gondoltok, mit kéne mondanom? Pasadena vagy Rose Bowl?”
Végül Gahan a hanyag „Jó estét, Pasadena!” mellett döntött.
Wilder később elismerte, hogy osztozott Gahan show előtti idegességében: „Emlékszem, milyen nyugtalan voltam, minden egyes részletért aggódtam - hogy addig az egész turnén egy PA rendszert használtunk, és most ezen az egyetlen koncerten egy teljesen különbözőt fogunk, hogy extra fénytechnikát béreltünk, hogy nem a megszokott stábbal dolgozunk, és hogy az egész logisztikai gyakorlatra igazán nem voltunk fölkészülve.”
Aztán persze kimentek és megcsinálták a valaha volt legjobban szóló Behind The Wheel koncertfelvételüket. Az elején Dave és Martin összevigyorgása felbecsülhetetlen:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1318350357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása