Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A nagy bejelentés

2024. március 13. - Szigi.
A Depeche Mode szinte kirobbanó amerikai betörésében 35 éve a KROQ rádió vállalt főszerepet. A KROQ Amerikában élő angol rádiós DJ-je, Richard Blade lett a Mode legfőbb kaliforniai támogatója: „Az áttörésük 1985-ben volt, mikor a Palladiumban játszottak. Olyan jó volt a show, hogy a híre szájról szájra terjedt, és mikor visszajöttek, már két telt házas koncertet adtak a tizenhétezer férőhelyes Forumban [1987. december 4-és és 5-én], amit még a Duran sem tudott megtölteni. Úgyhogy fél évre rá mi javasoltuk [a KROQ], hogy a hetvenkét ezres Rose Bowl-ban lépjenek föl.”
Dave Gahan: „Ha egy ilyen koncerten játszol [mint a Rose Bowl-beli], az egésznek van valami vallásos hangulata. És ez nem csak a rajongóktól irányul az együttes felé, hanem fordítva is igaz. Valóban érezni a tömegből áradó energiát - én legalábbis érzem -, amint azt csinálják, amit te, és veled énekelnek. Nem mennék olyan messzire, hogy isteni rajongásnak vagy valami hasonlónak nevezzem, de hihetetlen energiát lehet érezni, amit szerintem egyikünk sem ért meg igazán.”
Blade kommentárja a 101 filmben is hallható:
Richard Blade: A Depeche Mode épp ebben a pillanatban hajt be a Rose Bowl Arénába egy gyönyörű nyitható tetejű klasszikus gépjárművel. Vajon ez egy Cadillac? Természetesen, mind fekete bőrben vannak. Reméljük, idejönnek a mikrofonhoz. Íme, a Depeche Mode! (...) Azt hiszem, Alan egy speciális köszöntővel készült számunkra.
Alan Wilder: Igen, így van. Jó reggelt! Jó reggelt kívánunk minden rajongónak, aki ma reggel hallgat, illetve néz bennünket. Szeretnénk bejelenteni a világkörüli turnénk speciális végállomását, amelyre június 18-án, szombaton kerül sor. Egy koncert lesz ez, amely tömegeknek szól, itt, a Rose Bowlban, Pasadenában.
Íme a bejelentés:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3518350355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása