Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

1994, Buenos Aires - már Daryl Bamonte-tal a színpadon

2024. április 08. - Szigi.
30 éve az Exotic Touron Buenos Airesben lépett fel a Depeche Mode, immáron Andy Fletcher helyett Daryl Bamonte-tal a fedélzeten. Ott hagytuk abba, hogy Honoluluban strandolás helyett gyakorolnia kellett Darylnak Andy szintiprogramját. Sao Pauloban debütált aztán, Buenos Airesben már a harmadik koncertje volt.
 
Nézzük, hogy írt a Honolulutól Buenos Airesig terjedő időszakban Daryl:
"Megvolt az első próbánk "bandaként", amiről én azt gondoltam, hogy nagyon jól sikerült, de persze ezeknek a "csak a tökéletesség az igazi"-fasisztáknak nyilvánvalóan soha nem jó. Túl sok ideig tartottam a lecsengő basszust a Stripped végén - Martin úgy nézett rám, mintha ez valami hatalmas hiba lenne, de szerencsére Dave felnevetett és Alan is nyugodt maradt. (...) Ez az egész annyira NEM vicces. Rengeteg ember visít és mind engem fog nézni, hogy hibázok-e, hogy kinevethessenek és felmutathassák a "Bamonte egy balfasz" táblát, portugálul, de persze érteni fogom... Bárcsak soha nem egyeztem volna ebbe bele ebbe az egészbe! Bárcsak tudnék remegés nélkül állni! (...) Na mi van, emberek? Hívjatok csak úgy, hogy Rico Suave!* Tökéletes szintetizátor-helyettesítőzenész vagyok! Megvolt a koncert tegnap este, és király volt... A legjobb rész az volt, amikor lesétáltunk a Personal Jesus végén a ráadások előtt, és Martin rámkiáltott: "Megcsináltad! Megcsináltad! A ráadás már nem számít, megcsináltad!" Szóval azt gondoljátok most, hogy sokkal nyugodtabb vagyok? Tévedés! Alan, az Aljas úgy döntött, hogy három számot kicserél a ma esti koncertre. Mondjuk legalább Dave és Martin is ugyanolyan nyugtalanul nézett erre, mint én..." *(Rico Suave egy kifejezés a sima modorú, vagány, magabiztos latin férfiakra)
 
Aztán Buenos Aires előtt így írt: ""Azt hiszem, itt "Beatlemánia" tanúi vagyunk. Ezek az emberek megőrülnek a DM-ért és általában az őrületért. De ugyanakkor nagyon kedves emberek. A (Falkland háborúból származó) "Ölj meg egy argentint, nyerj egy metrót" érzés már egy örökkévalóságnyinak tűnik.,, Valaki úgy döntött, hogy megemlít valamit mellékesen., mégpedig azt, hogy ma 40 ezren lesznek a fellépésen. Kösz, hogy ezt azért így belecsempészted a beszélgetésbe..."
 
Itt pedig a teljes koncertfelvétel, 1994-ből, Buenos Airesből:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4818374647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása