Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bonyodalmak Dél-Amerikában

2024. április 14. - Szigi.
30 éve San Joséban, Costa Ricában lépett fel a Depeche Mode. Ez volt az utolsó előtti fellépés az 1994-es menetelés "Exotic Touros" részén, hiszen májustól már US Summer Tour '94 volt a turné elnevezése - noha az egyszerűség kedvéért (és a hasonló setlist miatt) az egész 1994-es turnét Exotic Tournak szoktuk nevezni.
 
Daryl Bamonte így írt az Exotic Tour Diaryban erről az időszakról:
 
Április 12, Santiago
 
"Nem tudom elhinni. Lemondtuk a koncertet Kolumbiában! Nagyon szerettem volna odamenni. Állítólag remek ott a kávé. Azt hiszem, szerencse, hogy pont ez a két lemondott koncert Bogota és Bangkok volt...".
 
Április 14., San José:
 
"Istenem, segíts... Ez a hely kiborít engem és mindenki mást is. Alan azt mondja, még sosem látott engem ennyire kiborultva, mint amikor felmentünk a színpadra. (És a csap sem működött az öltözőben...)".
 
Április 16., Monterrey
 
"Ezzel a Dél-Amerikai turnészakasz végére értünk! Hat koncert van a hátam mögött, és kezd felkúszni az önbizalmam. Csak egy hétre ugrok haza, hogy megnézzem a csemetémet, aztán jöhet a következő nagy megmérettetés - USA '94!"
 
Itt pedig a Behind The Wheel az említett san joséi koncertről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4818380511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása