Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

29 éves a Music For The Masses!

2016. szeptember 28. - Szigi.
A leghódítóbb. Az Amerikát bevevő. Az egyik legslágeresebb. Az ironikus című. Talán a leggrandiózusabb. Never Let Me Down Again. The Things You Said. Strangelove. Sacred. Little 15. Behind The Wheel. I Want You Now. To Have And To Hold. Nothing. Pimpf. Megannyi klasszikus. Boldog 29. születésnapot, MUSIC FOR THE MASSES!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8411747887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.09.28. 17:01:43

Kezdhetném azzal, bazi öreg vagyok. Nagyon nagyot szólt akkor, teljesen más volt mint az előző albumok. Kevés erősebb album kezdés van mint ez. (ohh azok a régi házibulik, erre az albumra jöttem össze a gimis barátnőmmel)
101 koncert, és az az ikonikus karlengetés. Sok erős koncert, frontember van, de a Never let me down again koncertmozgása az egyik legfontosabb és szebb koncertmomentum a popkocertek egén.
A pleasure little treasure pedig személyes kedvenc.

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.09.30. 10:10:06

Ami mog fontos ebben az albumban, hogy Anton Corbijn is tette össze a legjobb klippeket, vagy itt kapcsolódtak annyira össze, hogy a zenei és a képi világ egy lett.
Eredeti kazettán volt meg, és már rajta voltak a bónusz trackek is.
A kazetta hallgatásnak is megvolt a szépsége, mert nem ugráltunk a trackek között hanem szépen végighallgattuk az egészet.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2016.09.30. 10:11:58

@Intimitás Gourmet: úgy bizony! úgy hallgattuk meg a lemezt, ahogy azt a művész megálmodta. Én máig szeretek kazettákat hallgatni.

(habár az általad belinkelt Kiss Me Kiss Me Kiss Me kazin pont kicsit meg voltak variálva a sorrendek, de a Catch szerintem is sokkal jobb kezdés egy szexhez, mint a The Kiss :D )

AlexAston 2016.09.30. 10:37:55

Érdekes módon ez az album valahogy nem szólt elég dinamikusan. Valahogy másként rögzíthették ezt a lemezt.
Nálam amúgy a Violator vezet, mint csúcs DM album, de ez is jó nagyon, mint a többi :)
süti beállítások módosítása