Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Na, és mi újság volt 25 éve ezekben a napokban az Exotic Touron?

2019. március 01. - Szigi.
"Jójó, Live Monsters, meg Milakia, de mi volt 25 éve az Exotic Touron"? Hát, ekkor éppen Szingapúrban jártak a fiúk, és a visszaemlékezések nem a legjobb időszakként említik meg a távol-keleti országban történt látogatást... habár DJ Martin Gore egy reggae-bárban elég menő lehetett!
 
Daryl Bamonte (1994, Exotic Tour Diary) "Nem tudom, bárki is hallja-e, de valójában fizikailag lehetetlen 1 embernek egyik helyről a másikra mozgatni 7 telerakott poggyászkocsit, ráadásul egyszerre. Különösen, amikor reggel 7 óra van, 11 órája repültünk és úgy érezzük magunkat, mintha forró fóliába lennénk csomagolva. Köszönet az Úrnak azokért az önzetlen vándorszínész-társulatárt, akiket más néven "The Crew" néven ismernek (különösen Jeremy Scott Webb-nek!) (...) "Három napja vagyunk itt. Nagyon jó biztonságban sétálni az utcán, de amikor valami egy kicsit biztonságosabb, az egyben egy kicsit veszít az izgiségéből. Elég bizarr volt látni Martin Gore-t DJ-zni egy reggae bárban ma este - na, ez az esemény egyszerre volt biztonságos és "izgi".
 
Andy (2011):
 
"Emlékszem, hogy nem voltam valami jól Szingapúrban, és az is megvan, hogy a többiek egy nagyon brutális estét csináltak! Emlékszem, hogy egész nap mindenki az ágyban volt, kivéve engem. Egyfajta tanulás volt ez. Szörnyű időszak volt ez számomra, és azt gondolom hogy tényleg tanultam mik a gyengeségeim és hogy hogy küzdjek meg velük. De azt hiszem, ez mindenkivel előfordul az élete egy bizonyos pontján".
 
Andy (2005):
 
"Az az igazság, hogy valószínűleg ez volt a legszörnyűbb időszaka a bandának. Én depressziós volt végig a turné ideje alatt, Dave drogfüggő volt és a banda nem volt beszélő viszonyban egymással. Elég vicces módon az egyetlen dolog, amire emlékszem a turnéból, az a szingapúri koncert volt 1994-ben, amikor a helyi stadionban játszottunk. Nagyon jó este volt, annak ellenére, hogy az időnk teljes részét külön töltöttünk, mivel ez egy nagyon nehéz időszak volt számunkra."
 
Martin (2016):
 
Az 1993-1994-es turné, ami a Songs Of Faith And Devotion-hoz kötődött, egy 18 hónapos turné volt, és körbejártuk a világot és emlékszem, hogy egyszer Szingapúrban voltunk, és akkor már úton voltunk, mittudomén, 14 hónapja. És ilyenkor az emberben előjönnek a gondolatok: "Mi a fenéért vagyunk mi Szingapúrban? Egyetlen lemezt nem adtunk el még itt! Hát, azonnal újra leiszom magam!" Mindannyian ügyesen túléltük ezt a turnét haláleset nélkül, de azt gondolom, hogy éppen csak hogy..."
 
exotic_tour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6114660019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása