Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hublot, Charity:Water, jótékonyság: ma 5 éve Bázelben játszott a Depeche Mode

2022. március 23. - Szigi.
Ma 5 éve Bázelben lépett fel a Depeche Mode. A koncertre a Baselworld: "The Watch and Jewellery Show" elnevezésű kiállításon került sor, amely különböző órák, köztük a Hublot óramárka kiállítása, amellyel a Depeche Mode immár harmadszor lépett partnerségre. A koncerten mintegy 200-an vettek részt, akik az óravásár látogatóiból, valamint a Depeche Mode rajongóiból álltak, akik a svájci médiában, a Basler Zeitungban és az SRF rádióban nyertek jegyet. A koncertet csak március 21-én jelentették be és mindössze 40 percig tartott. A banda szokatlan módon az A Pain That I'm Used To-val kezdett, majd következtek a korai Global Spirit Tour koncertek gerincét alkotó dalok (World In My Eyes, Cover Me, Where's The Revolution, Walking In My Shoes, Enjoy The Silence, Personal Jesus).
 
Másnap a Depeche Mode, a Hublot és a Charity:water ugyanezen a helyszínen tartott egy 15 perces sajtótájékoztatót, amelyen bejelentették partneri kapcsolatukat a Global Spirit Tour-ra, abból a célból, hogy pénzt gyűjtsenek a Charity:water számára. Amikor megkérdezték, hogy miért léptek fel ott előző este, Martin Gore így nyilatkozott: "Mi nem vállalati koncerteken játszunk. A jótékonysági aspektus miatt jöttünk ide". (a koncert tudnivalóit a DM Live Wiki oldalról fordítottam).
 
Íme a hétszámos fellépés teljes egészében:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6017787294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása