Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Négy éve volt az első Waldbühne-fellépés

2022. július 23. - Szigi.
És ma 4 éve volt a két utolsó DM koncertből az első, azaz az első koncert Berlinben, a Waldbühne-ben. A zenekar erre az alkalomra csomó dalt visszacsempészett a setlistbe a turné során korábban ejtettek közül (So Much Love, Barrel Of A Gun, Corrupt, Home, Wrong, I Feel You, Strangelove, A Question Of Time). A fellépés elején nem működött Dave szövegolvasója, ami egy némiképp kaotikus Going Backwards-et eredményezett. Volt természetesen "happy birthday Martin" is.
 
A statisztikák kedvelőinek: mindössze ma dőlt meg a "leghosszabb idő két DM koncert között" időtáv. Az eddigi rekord az 2001 november ötödikei frankfurti Exciter Tour turnézáró és a 2005 november harmadikai tampai Touring The Angel turnényitány között volt. Nehéz megmondani, hogy mennyivel fog megdőlni ez a mostani szomorú rekord...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7417888789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása