Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újabb legendás koncertjubileum: 1988, Prága, 35 évvel ezelőtt!

2023. március 11. - Szigi.
Egy újabb legendás fellépés jubileuma van ma: 35 éve - 1 nappal a budapesti második koncert után - Prágában lépett fel a Depeche Mode! Azt hiszem, az 1988-as prágai képek mindannyiuknak megvannak... ha nincsenek, akkor hamarosan hozok egy cikket, amelyben benne lesznek!
 
Michaela Olexova, aki később a BONG magazin szerkesztője, és a DM körüli "belső kör" tagja lett, így írt a DM Live Wiki szerint:
 
Michaela Olexova, a BONG magazin szerkesztője a Bong 38. számában emlékezett vissza:
 
"A Depeche Mode volt az egyik legelső zenekar a világ nyugati feléből, amelyik eljött hozzánk és fellépett. Emlékszem, hogy elsöprő volt az érdeklődés a koncert iránt, és több ezer ember érkezett külföldről. A helyszín befogadóképessége 16.000 fő volt, de a jegyekre körülbelül 90.000 plusz kérés érkezett!!! Arra is emlékszem, hogy a hangulat aznap este elképesztő volt, bár sok állami rendőr volt ott, hogy megnyugtassa a tömeget, hogy megelőzze az esetleges zavargásokat!!! Hogy emlékezzenek erre a különleges napra, a DM rajongók a koncert napján elkezdtek gyülekezni a helyszín előtt a fekete ünneplésre...".
 
Itt van egy rövid bejátszás a csehszlovák állami TV-ből:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7418069116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása