Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Csocsóbajnokság Frankfurtban, 25 éve

2023. október 11. - Szigi.
25 éve Frankfurtban járt a Depeche Mode, erről teljes audio felvétel áll rendelkezésünkre. Szerencsére újra megemberelte magát a turnénapló két gazdája, Jez Webb és Jody Hardy. Nézzük, mit írtak:
 
Jez: "A turnén csocsózni szoktunk - nagyon népszerű módja annak, hogy elüssük a koncertek előtti órákat. A zenekar úgy döntött, hogy egyenes kieséses versenyt rendez. A címért Christian (erős doboscsukló és jó lövőke hátulról!), valamint a korábbi bajnokok, Fletch és Martin szálltak ringbe. A srácok szerencsétlenségére a forgatókönyvet nem olvasta el a francia ruhatáros lány, Flo, aki lemásolva hazája világbajnokságon nyújtott teljesítményét megnyerte a versenyt."
 
Jody: "Minden egészen fantasztikusan megy. Egy nagyon sikeres párizsi koncert után visszatértünk Németországba. Ezen a héten hét nap alatt hat koncertet adtunk - nem is rosszul. A közönség, mint mindig, most is nagyszerű volt, a koncertek pedig egyre csak nagyobbak és nagyobbak. Tegnap este Frankfurtban játszottunk, most mindenkinek van egy szabadnapja, aztán holnap Münchenbe repülünk, majd Spanyolországba, ahol még három koncertet adunk. Aztán Amerikába megyünk........ Andy Franks úrnak, a fantasztikus turnémenedzserünknek ma este egy gyönyörű Rolex órát adtak át. A zenekartól és a német turné promóterétől kapta, mert hihetetlen, fantasztikus munkát végez... és mi szeretjük őt :) A tegnap esti frankfurti koncert előtt volt az egyenes kieséses csocsó-világbajnokság a zenekar és a stáb között. A játék egy küzdelmes döntőbe torkollott Christian Eigner (a dobos) és Flo Guenand (ruhatáros/produkciós technikus) között. Egy 5-10 perces feszült mérkőzés után Flo győzött (a lányoknál), 10-9 arányban legyőzve Christiant. Bár Martin és Fletch hihetetlenül jók csocsóban, mégis a lányok nyertek ;)"
 
Itt pedig az említett teljes audio koncertfelvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3918223901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása