Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Problémák Szentpétervár és Helsinki között

2023. szeptember 09. - Szigi.
25 éve Helsinkiben lépett fel a Depeche Mode, ám Andy Franksnek és Jody Hardynak a kisebb gondja is nagyobb volt ennél. Nézzük a turnénaplót:
 
Jody Hardy: "Andy Franksnek, a Depeche Mode turnémenedzserének ellopták a számítógépét, miközben a zenekar Szentpéterváron játszott. Arra kéri a Depeche Mode rajongóit, hogy segítsenek neki megtalálni a számítógépét, amelyen személyes információk vannak a zenekarról. Ha Szentpéterváron vagy Moszkvában jársz, és közvetlenül a Depeche Mode-tól ajánlanak neked egy számítógépet, kérlek, tégy egy nagy pénzajánlatot az illetőnek, és azonnal vedd fel a kapcsolatot a depechemode.com webmesterével. Jutalom vár rád!
 
Ma reggel Helsinkibe repültünk a magángépünkkel (most már svájci csokoládé van a gép fedélzetén!). Andy Franks ma a pilótafülkében ült, ő vezette a gépet... illetve nem! Viszont ő parancsolgatott a pilótáknak, beszállt a hangosbeszélőbe, és elkezdte mondani, hogy "Jó napot, hölgyeim és uraim, itt a kapitányuk beszél..." :).
 
A zenekar még egy "Meet & Greet"-et csinált, valamint egy gyors interjút a Q magazinnak (egy kétoldalas élő interjú az októberi számhoz). A Q fotósa rengeteg képet készített a koncertről. A Q-s srácok szerint a koncert zseniális volt!
 
A helsinki rajongók megőrültek ma este, minden dal minden szavát együtt énekelték a zenekarral. A koncert után a szállodánkba megyünk, amit nem is tudtunk birtokba venni koncert előtt. "
 
Jez Webb: "A zenekar "eddigi legjobb finnországi fellépéséről" írt a helyi sajtó. Rá kellett mutatnunk, hogy nemcsak a legjobb, hanem a legelső is egyben..."
 
Itt pedig a negyedszázados Helsinki koncert teljes audio felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1018206557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása