Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Európai turnézáró San Sebastian-ban - 25 évvel ezelőtt

2023. október 17. - Szigi.
Ma 25 éve San Sebastian-ban ért véget a The Singles Tour európai szakasza, ám egészen elképesztő módon mindössze 10 nap múlva (!) már Amerikában koncertezett a zenekar - kevés turné volt olyan sűrű, mint a The Singles Tour! San Sebastian-ban is ugyanaz a setlist volt, mint a turné eddig minden egyes állomásán, és erről audio koncertfelvétel is áll rendelkezésre.
 
A turnénaplóban búcsút veszünk Jez Webb-től, aki csak az európai szakaszon vállalta a napló írását. Jody Hardy szerencsére Amerikában is velünk marad!
 
Jez Webb: "Az európai turné tehát ma véget ér, a zenekar a San Sebastiánban tartott koncert után azonnal Londonba repül, mi, a stáb pedig másnap reggel álmos szemmel ébredünk a bilbaói repülőtéren, és ugyanúgy Londonba repülünk. Itt ér véget a turnénaplóm. Egyetlen név sem lett megváltoztatva, tehát ha valamit rosszul csináltak, az az ő hibájuk, nem az enyém. Köszönöm szépen."
 
Jody Hardy: "Ez a turné európai szakaszának utolsó koncertje. A csocsóbajnokság a személyzet és a zenekar tagjai között egyre élesedik. Ma Barcelonából Franciaországba repültünk, hogy aztán visszamenjünk Spanyolországba, San Sebastianba, mivel itt korán bezárják a repteret. A koncert remekül szól, a hangzás kiváló (most éppen az It's No Good-ot adják elő)."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1418231221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása