Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Evil Bendy feltűnése

2023. november 14. - Szigi.
25 éve Orlandoban lépett fel a Depeche Mode. Teljes audio koncertfelvételünk van erről a fellépésről is, bár ez megint olyan minőség, hogy ki kell tenni a "Csak rajongóknak!" táblát :)
 
Jody Hardy egy új, kitalált, megszemélyesített babával, bizonyos Evil Bendy-vel színesíti a turnénaplót. Jöjjön az ő írása:
 
"Reggel néhány órát a medence mellett töltöttünk, szóval végre elkezdjük a napozást (Mr. Franks szépen barnul már!), majd mindannyian a Skylark fedélzetére szálltunk, hogy egy gyors kirándulást tegyünk Orlandoba. Christian mellett ültem, és amikor az orlandoi koncertről kérdeztem, azt mondta: "Nem sok mindenre emlékszem, kivéve, hogy úgy csapattuk mint az állatok!!!!!!!. HA HA HA HA!!!!" A koncert után visszatértünk a hatalmas szállodába, ami egy vasútállomás és egy bevásárlóközpont keresztezése volt. Nem volt egy különösebben vad éjszaka..........
 
Ahogy elhagytuk Miamit, új tagot üdvözölhetünk a turnén, aki Evil Bendy néven mutatkozott be. Ez a bemutatkozás a repülőgép hangosbeszélőjén keresztül történt, és ahogy a képeken is látszik, ő vezette a gépet. A koncertre érve a folyosón megszállta Dave-et, majd folytatta a zenekar és a stáb többi tagjával, utána ragaszkodott a saját képgalériájához a honlapon - ez a kívánsága természetesen teljesült. Ezután benevezett a csocsóbajnokságba is, kihívta Fletch-et és Martot, és természetesen mindannyiukat legyőzte (bizonyára nő!). Evil Bendy Seattle-ből érkezett, és úgy döntött, hogy csatlakozik a Depeche Mode turné hátralévő néhány hetéhez. Most már saját öltözője, külön afterparty-vendéglistája, sőt, még saját hotelszobája is van (Mr E. Bendy néven jelentkezett be). Hamarosan a koncerten is átvette az uralmat: a 'Never Let Me Down' alatt a karlengetéses résznél ő irányította a tömeget, megtanította Dave-et, hogyan kell 'Reach Out and Touch Faith'-ot kiáltani, és általában véve káoszt okozott - végül azzal fejezte be a koncertet, hogy Christian basszusdobjára állt, csak hogy pontot rakjon a fellépés végére."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6718245789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása