Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bajok Zürichben

2023. szeptember 25. - Szigi.
Ma 25 éve Zürichben a DM történelmének egyik rövidített fellépése zajlott, mivel az It's No Good alatt elment Dave hangja, és a koncert későbbi részén se nagyon tért vissza. A banda ezért nem játszott a Condemnation, a Stripped és az I Feel You című dalokat. Különleges lett így a ráadás, hiszen két 85 előtti dallal zártak (Somebody, Just Can't Get Enough). A Never Let Me Down Again-ben Dave összekeverte a dalszöveket is.
 
Jez Webb így írt az eseményekről a The Singles Tour Diaryban: "A zenekar az It's No Good felénél járt, amikor problémák kezdődtek, Dave hangja elkezdett elmenni. Forró mézet és citromot szopogatott a dalok között, és amikor Martin vette át a helyét, akkor úgy tántorgott le a színpadról, mint aki bokszmeccsen van. Néhány tabletta, nyugtató főzet és kenőcsök kellettek ahhoz, hogy végül visszatérjen és összeszedve minden bátorságát befejezze a koncertet."
 
Egy igazi "something went wrong" fellépés tehát, csak audioban Zürichből:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1318219109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása