Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Még egy 25 évvel ezelőtti milánói koncertfelvétel

2023. szeptember 27. - Szigi.
Itt pedig a másik teljes 1998 szeptember 27-ei milánói koncertfelvétel. Mivel Dave még ekkor is kímélte a hangját (jóhogy, közeledtek az angliai koncertek!), ezért ezen a koncerten sem énekelte a leginkább hangszálpróbáló dalpárost a Songs Of Faith And Devotion lemezről (Condemnation, I Feel You).
 
Jez Webb így emlékezett meg az olasz "miniturnéról" a The Singles Tour Diaryban: "Rövid, de annál édesebb olaszországi látogatásunk itt Milánóban ér véget. Martin a feleségét és a lányait is elhozta a koncertre. Látni a legidősebb gyerekét a hangpróbán boldogan klimpírozni a zongorán, valamint hallani Fletch fiát a "Postman Pat"-et énekelni, arra a következtetésre enged jutni, hogy a Depeche Mode öröksége tovább él az utódokban. A koncert után a zenekar, igazi rock'n'roll életérzéssel - elindult a várakozó repülőgép felé, hogy visszatérjen Nagy-Britanniába."
 
Itt pedig az említett második teljes milánói koncertfelvétel, pontosan 25 évvel ezelőttről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2218219137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása