Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Rigai élmények, 25 éve

2023. szeptember 03. - Szigi.
Még egy bejegyzés erejéig emlékezzünk meg a ma 25 évvel ezelőtti rigai fellépésről. Ezen a videón szintén a koncertből láthatóak részletek, valamint a a hotelből és a repülőtérről távozást vették fel a lelkes lett rajongók.
 
Nézzük, mit írt a két szorgos turnénapló-írónk, Jezz Webb és Jody Hardy.
 
Jezz: "A lettek minden bizonyal a tévékészülékek elé zsúfolódtak ma, hogy megnézzék Martin Gore-t, ahogy elfogyaszt egy könnyű ebédet, mielőtt elindul a hangbeállásra. Két okát tudom elképzelni ennek a televíziós tervezésnek. Vagy Martin kötött egy jövedelmező szerződést egy lett pékséggel (termékmegjelenítéssel egybekötve), vagy a Depeche Mode tényleg ekkora feltűnést keltett a világ ezen sarkába való megérkezéskor... Ez utóbbi lehet a helyes megfejtés, mivel ma több, mint 6000 ember zsúfolódott össze a rigai fedett teniszcsarnokba, ahol szaunaszerű hangulat uralkodott. A srácok izzadságtól csöpögve hagyták el a színpadot."
 
Jody: "Amikor kedden megérkeztünk Lettországba, több, mint 100 rajongó várt minket a repülőtéren. Ordítottak végig, ahogy David, Martin vagy Fletch lesétált a repülőgépről. Már akkor is sikítottak a várakozás okozta izgatottságuktól, amikor Jonathan Kessler kidugta a fejét a repülőből!
 
Később megtudtam, hogy egy htétel ezelőtt a The Rolling Stones érkezett Lettországba, és csak két újságíró várta őket. Nem voltak rajongók, nem volt semmi.
 
A zenekar a koncert előtt tartott egy meet&greet-et, és átvették az Aranylemezt, mert több lemezt adtak el, mint bármely más előadó Lettországban.
 
Itt egyébként megállás nélkül esik az eső. Mindössze két napig sütött ki a nap az elmúlt időszakban. Pont akkor kezdődött, amikor megérkeztünk."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6418204753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása