Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éve Bécsben járt a Depeche Mode

2023. szeptember 16. - Szigi.
Ma 25 éve pedig Bécsben lépett fel a Depeche Mode! Volt valaki közületek a The Singles Tour osztrák állomásán?
 
A The Singles Tour Diaryt ezúttal is ketten szerkesztették.
 
Jez Webb: "A teherautóknak gondjaik vannak a határon, ami azt jelenti, hogy csak délben érkeznek meg Bécsbe, de a jó csapatmunkának köszönhetően minden készen áll majd, mire a stadion kapuit kinyitják. Ez Christian otthoni, "szülővárosi" koncertje. Mr. és Mrs. Eigner és az ifjú Eigner barátai nagyon boldognak tűnnek Eigner zenekari teljesítménye kapcsán. Hamarosan várható a szobrának a leleplezése a belvárosban.... A műsor alatt "Projectorhead", a videó operátor, készenlétben áll, hogy barátnőjétől mobiltelefonon keresztül megkapja az európai kupaforduló eredményeit. Martin csupa vigyor, amikor az Ágyúsok (az Arsenal - a ford.) vezetést szereznek a Lens ellen, és mindannyian ujjongunk, amikor a Man Utd kétgólos előnyét elpazarolva egyenlít a Barcelona ellen."
 
Jody Hardy: "Egy hajmeresztő repülőtéri utazás után most már Berlinben vagyunk. Éjfélre oda kellett érnünk a csodálatos (van másfajta koncert ennél a zenekarnál?) koncert után, különben a gépünk nem szállhatott volna fel. Ráadásul elvesztettük a konvojt, így a sofőrünk a hangsebességnél gyorsabban hajtott, csakhogy (valószínűleg elkerülhetetlenül) megállított minket a rendőrség, és gyorshajtásért megbírságoltak (úgy tűnik, ez mindig megtörténik). Mindenesetre aztán tovább száguldoztunk az autópályán (a bírság ellenére), majd időben kiértünk a repülőtérre, ahol azt láttuk, hogy a kifutópályára vezető elektronikus kapu elkezd bezáródni. A sofőrünk úgy döntött, hogy márpedig ő akkor is átjut és még jobban rálépett a gázpedálra (ekkor már a padlót is átszúrta), hogy megpróbáljon minket átjuttatni a kapun, mielőtt az teljesen bezárulna. A legvégén mégis rátaposott a fékekre és majdnem a repülőgéphez katapultálódtunk. Remek utazás! Ma este elmegyünk vacsorázni egy helyi étterembe - ez nagy élménynek ígérkezik."
 
Van teljes koncertfelvétel a buliról:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2818214517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása