Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Kolbászkongresszus Erfurtban, 25 éve

2023. szeptember 20. - Szigi.
25 éve Erfurtban folytatódott a The Singles Tour erőltetett menete: a berlini kétnapos duplázás után ez volt zsinórban a harmadik nap koncerttel. Szerencsére ez a bandán nem látszott, jó hangulatú koncertet adtak: teljes koncertfelvétel bizonyítja ezt.
Nézzük a turnénaplókat.
Jez Webb: "Ez a hatalmas, arctalan, hangárszerű épület úgy néz ki, mintha nem is egy rockkoncertnek, hanem a inkább a Német Kolbászkongresszusnak adna otthont. Ma vasárnap van, és a műholdas televízió csodái és turné kiváló szakácsainak köszönhetően olyan volt, mintha otthon lennénk. A Yorkshire puding és a hozzávaló mindenféle körítés után a busz hátsó társalgójában összebújva nézzük, ahogy az Arsenal 3-0-ra legyőzi a Manchester United-et. Martin arcán ismét letörölhetetlen vigyor látszik; egy kis Anglia született Németországban.
És itt van Jody Hardy naplóbejegyzése:
"(Berlin után) vasárnap Erfurtba utaztunk egy másik koncertre, ami ismét nagyszerű volt. A berlini szabadnap után holnap Brüsszelbe repülünk, majd vissza Németországba egy stuttgarti koncertre."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2018217783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása