Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Szentpétervár, 25 éve

2023. szeptember 07. - Szigi.
És ma 25 éve volt egy koncert is Szentpétervárott! Létezik ebből egy teljes koncertfelvétel is, és egy jóval jobb minőségű, viszont sajnos nem teljes videó is, mindkettőt ideszem. És a turnénapló két szereplőjének a gondolataival búcsúzom ettől a hosszú naptól:
 
Jez Webb: "A "hidegháború" befejezése azt eredményezte, hogy napjainkban közelebb kerültünk a világbékéhez, és a Vörös Hadsereg több katonájának nem volt más dolga, mint segíteni nekünk a nehéz dobozok bepakolásában, így készen álltunk a ma esti előadásra. Az oroszok talán csak a második legjobbak lettek abban a versenyben, hogy embert juttassanak a Holdra, de ma este mégis egy fiatal orosz lány volt az első, aki a Depeche Mode színpadára lépett ezen a turnén. Gratulálunk!
 
Andy Franksnek sikerül egy Depeche Mode matrjoska-készletet vásárolnia egy szentpétervári piacon. Valaki egész éjjel dolgozhatott rajta... mivel a festék még nedves volt."
 
Jody Hardy: "Az arénában 19.000 sikoltozó rajongó fogadta a Depeche Mode-ot, ami több, mint az aréna befogadóképessége. Flood is eljött a koncertre, hogy megnézze a fiúkat, mivel jelenleg Szentpéterváron tartózkodik."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7918206493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása