Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Teljes Moszkva 1998, valamint a turnénapló második része

2023. szeptember 05. - Szigi.
És van majdnem teljes koncertfelvétel is a ma 25 évvel ezelőtti moszkvai koncertről. Meg persze egy másik turnénapló-részlet is, a DM 1998-as sajtósa, Jody Hardy tollából:
 
"Ma érkeztünk Moszkvába, és rengeteg rajongó várt minket a repülőtéren. A rajongók követtek minket (az autójukban) a reptérről egészen a szállodáig (kidugták a fejüket az autójukon, miközben vezettek és sikoltoztak). Most a szálloda előtt várakoznak. Amint meglátják Fletch-et, Martint vagy Dave-et, elkezdenek torkuk szakadtából üvölteni.
 
A zenekar hétfőn találkozik régi barátjukkal, Flooddal, Szentpétervárott (ő jelenleg most ott tartózkodik).
 
Ma este Moszkvában koncerteztünk. Hatalmas siker volt. A rajongók az első sorokban konkrétan ledöntötték a kordont, így a hadsereget hívták (teljes harci felszerelésben), hogy szabályosan emberi barikádot képezzenek a rajongók és a színpad között! A koncertre menet sajnos minden közlekedési lámpánál meg kellett állnunk. Minden megállónál rajongók jöttek és üvöltöztek a furgonnal, amiben ültünk. Az egyik rajongókkal teli autó hátsó ülésén még egy orosz medve is ült, aki a fejét kidugta felénk. A zenekar interjúkat készített az MTV Russia számára (amely hamarosan indul), valamint a WTN-nek, amely világszerte fog megjelenni.
 
Másnap beszálltunk a furgonba, és gyakorlatilag körbe-körbe kocsikáztunk Moszkvában. Megnéztük a Kremlt, a Vörös teret, és elmentünk egy múzeumba is. Megismerhettük Oroszország történelmét, és olyan dolgokat is láthattunk, mint a Faberge-tojások, meg ehhez hasonlókat"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr518205413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása