Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Berlin, Waldbühne - 25 évvel ezelőtt. Első este!

2023. szeptember 18. - Szigi.
25 éve Berlinben lépett fel a Depeche Mode: a The Singles Tour keretein belül dupla koncertet adtak a már akkor is legendás, azóta pedig a DM rajongók körében már-már kultikus rangra emelkedett Waldbühnében.
 
Andy Fletcher nagyon elégedett volna a berlini fellépéssel. " Igazi öröm visszatérni a színpadra, és úgy játszani, ahogy most tesszük A berlini koncertünk alatt Dave fantasztikusan énekelt, a közönség megőrült, én pedig csak bámultam az egészet - és a végén elfelejtettem, hogy mit is játszom. Látványos volt, és a közönség reakciója irreális volt. Egyszerűen nagyon jó móka volt."
 
Jez Webb történelmi húrokat pengetett a The Singles Tour turnénaplójában: "Ez a helyszín egy szabadtéri amfiteátrum, amelyet egy bizonyos Hitler úr mintegy 12 000 fanatikusának befogadására építettek. A náci diktátorról beszélek, nem pedig a kevésbé ismert harsonásról, aki körülbelül ugyanebben az időben élt, és akinek megfeneklett a karrierje a névrokona miatt (nyilván nehezen kapott foglalásokat egy világkörüli turnéra...). A legutóbbi turnén is játszottunk itt. Azon koncerten végig esett az eső, és a színpadot minden szám után fel kellett törölni. Ezúttal kétnapos lehetőséget kínáltunk a jó Istennek, hogy eláztasson minket, szerencsére ezúttal megkímélt minket. Lenyűgöző látvány a színpadról a masszív embertömegre nézni, ahogy az emberek a hátsó sorokban magasabban ülnek, mint egy amfiteátrumban. emberek falára nézni, ahogy az emberektől távolodva emelkednek fel. A "Never Let Me Down Again" alatti kötelező karlengetésnél a stáb tagjai is a fényképezőgépeik után kapkodtak."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr618215129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása