Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újabb hurrikán, alig kevésbé veszélyes, mint az előző

2023. október 05. - Szigi.
30 éve Orlandoban járt a Devotional Tour. Dave ezúttal is felhívott egy egész lánytársaságot a színpadra a Fly On The Windscreen vége felé, sőt, ismerte is őket valahonnan, mert megemlítette, hogy egy baráti társaságról van szó, akik több, mint 50 DM koncerten jártak már.
 
Daryl Bamonte turnénaplója viszont a Devotional Tour meredekebb oldalát világítja meg: " Ma este felfedeztem egy új italt NEW ORLEANS-ban. Hurrikánnak hívják: egy 1 literes műanyag pohár, tele rózsaszín rakétaüzemanyaggal. Sikerült megdöntenem a menőség házi rekordját azzal, hogy megittam hetet, de nem voltam képes három métert gyalogolni a győztesnek járó ingyen pólóért, így kizártak. Fletch valójában 8 hurrikánt ivott meg, de őt is kizárták, mert kevesebb mint egy óra alatt itta meg az összeset. "Csak szerettem volna korán hazaérni" - tiltakozott."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4618220397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása