Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Csók, stagediving, problémák: 1993 Frankfurt

2023. július 21. - Szigi.
Ma 30 éve Frankfurtban lépett fel a Depeche Mode. Erről a koncertről számos felvétel került fel a későbbi Devotional videókazettára: az alábbi multicam felvétel tartalmazza is ezeket a részeket.
 
A DM Live Wiki gyűjtése alapján Dave a Fly On The Windscreen vége felé egy női rajongót hívott fel a színpadra, és azt énekelte neki, hogy "csókolj meg" (ahelyett, hogy "érints meg"). A csók el is csattant: a videón 1:41.35-től láthatü a jelenet. Az I Feel You és a Rush alatt problémák voltak Dave mikrofonjával, az In Your Room alatt pedig stagediving-olt. Daryl Bamonte így emlékezett meg az eseményről a Devotional Tour Diary-ban:
 
"1978-ban volt, és egy fiatal punk felosont a színpadra, és punk gatyában táncolt Joe Strummer mellett. Amikor a roadok rohantak érte, teljes sebességgel elkezdett rohanni a közönség felé, és ahogy belerepült a tömegbe, egy másodpercig lebegett, félig hős, félig angyal. Amikor földet ért, rájött, hogy nem 1978 van, hanem 1993, ő a Depeche Mode énekese, és 12 000 német próbálja letépni a nadrágját."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr818173612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása