Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Új Dave-kollaboráció a láthatáron!

2018. május 20. - Szigi.

Hivatalos: egy 2017-ben már megjelent Goldfrapp-dalt (Ocean) Dave is el fog énekelni! :)   A hír Goldfrapp Instagram-fiókjáról származik.

Tovább

Ma 25 éve indult el Lille-ben egy bő 1 éves koncertturné...

...amely máig a Depeche Mode egyik legfényesebb korszakát jelöli, ám aztán a végére - a már Exotic Tour-nak nevezett turnészakaszon - mégis rémálomba fordult: nézzük most meg a DEVOTIONAL TOUR első koncertét!

Tovább

Testbeszéddel búcsúzunk az Izgató naptól!

Az Exciter lemez turnéja még kissé "rehabilitációs" turnénak tűnik visszatekintve (visszafogott színpadkép, viszonylag rövid turné), ám az erről készült DVD és a 8 év utáni újabb budapesti koncert mégis kellemes emlékként rögzíti a 17 évvel ezelőtti időszakot. Búcsúzzunk is a mai naptól a When The…

Tovább

A Shine az Exciter-ről

A ma 17 éve megjelent Exciter egyik fő jellemzője a korábbiaktól eltérő lecsupaszított, demószerű hangzás volt. Ennek az egyik legjellegzetesebb példája a Shine című dal. A gyönyörű, minimalista versszakokat egy igencsak idegesítő, nyers, kérlelhetetlen hangzású refrén zárja le. Az eleinte Shine On…

Tovább

Ma 17 éve jelent meg az Exciter!

Az új idők friss leheletű albuma, vagy totális félrenyúlás? Végre egy kis napsugaras DM, vagy hol a régi sötétségünk? Előremutató zene, vagy hol a lendület? Trendieskedés vagy végre korszerű sound? Ma 17 éve jelent meg az EXCITER! Nektek mi a kedvenc dalotok róla? :)  

Tovább
süti beállítások módosítása